Bröllopstårtor

Gelateria Amore

Bröllopstårta Stockholm

Förgyll ert bröllop med en unik bröllopstårta

Bröllopstårtor Stockholm

Bröllopstårtor har en gammal tradition som härstammar från den romerska antiken, då brudpar fick runda brödkakor som var smaksatta med honung eller frukt och ansågs ge lycka.

Moderna bröllopstårtor uppfanns under 1900-talet i England och USA och nu för tiden är de en självklarhet på alla bröllop. Ofta är bröllopstårtor höga och ståtliga i flera lager och drar stor uppmärksamhet till sig. Många väntar med spänning på att brudparet ska skära upp tårtan och förväntningarna är höga.

KONTAKTA OSS

Priset på våra bröllopstårtor varierar då vi alltid levererar unika tårtor och även beroende på antalet bitar, dekorationer och höjd. Hör gärna av er till oss så kan vi ge er ett mer exakt pris för er unika bröllopstårta.

Du kan kontakta oss här:

 1. Fyll i formuläret
 2. Mejla: info@gamore.se
 3. Ring: 070 796 16 66

  Bröllopstårtor hos Gelaterian

  Vi på Gelaterian har under årens lopp skapat bröllopstårtor som har förgyllt många bröllop runtomkring i Stockholm. Våra mest populära bröllopstårtor i Stockholm är våra gelato-tårtor som är helt unika och tillverkas av de bästa råvaror som vi hittar på marknaden.

  För det mesta tillverkas gelato med mjölk som bas, men vi erbjuder er även möjligheten att få en vegan gelato med frukt eller vatten som bas istället. Tänk bara på att det inte går att ställa fram en gelato-tårta till åskådning, utan den måste förvaras i kyl och ställas fram 10 – 15 minuter innan servering.

  Självklart är alla bröllopstårtor specialdesignade just för er och vi ser fram emot att träffa er hos oss för att tillsammans förgylla er speciella dag med en tårta från Gelaterian.

   

   

  VÅRA BRÖLLOPSTÅRTOR STOCKHOLM

  Hos oss går det bara att designa din egna bröllopstårta tillsammans med oss. Om du exempelvis vill ha en viss tårta med olika färger, storlek och smak så hjälper vi dig välja rätt. Det är bara att välja och vraka från alla olika tårtor skriv gärna ner ert önskemål i ett mail eller ring oss och berätta hur du vill ha din tårta. Du kan även skicka en bild som du har eller ser här på hemsidan.

  Vi bakar bröllopstårtor, gelato och unika desserter på beställning med stor passion, våra produkter skapas med kärlek, spännande och nytänkande och det är bara den bästa kvalité, underbar dekoration och ekologiska råvaror utan konserveringsmedel. Vårt mål är att ni ska vara så pass nöjda med er bröllopstårta att ni med glädje handlar av oss igen. Alla våra bakelser och bröllopstårtor är handgjorda från grunden och ätbara om inte annat anges.

   

  Vanliga frågor
  BRÖLLOPSTÅRTOR STOCKHOLM

   

  Bröllopstårta Stockholm

  Mer än bara bröllopstårtor

  Hos oss på Gelateria Amore gör vi mer än bara bröllopstårtor i Stockholm. Vi är även kända för Stockholms bästa Gelato som vi serverar på vårt fik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Här hittar ni enligt våra kunder den bästa och mest autentiska gelaton i stan.

  Hos oss ser vi till att allt är tillverkat med kärlek och självklart använder vi oss endast av de bästa råvarorna som marknaden erbjuder. Vår gelato tillverkas direkt i butiken och innehåller svenska ekologiska mejeriprodukter och de finaste råvarorna som ekologisk honung, färska och torkade frukter och bär samt reducerad mängd socker och fett för en nyttigare gelato utan att kompromissa med smaken.