Catering Julbord Stockholm

Ska du beställa CATERING av julbord i STOCKHOLM?

Letar du efter julbord catering i Stockholm? Välkommen till Gelateria Amore! Vi levererar julmat i Stockholm till både företag och privatpersoner. Bjud in till julbord på kontoret eller varför inte beställa catering till självaste julafton? Beställ julmaten och få mer tid över för vänner och familj. Det är enkelt att beställa, smidigt att betala och punktlig leverans till din/er dörr. Vi löser goda och juliga alternativ till den som vill ha specialkost som vegetariska jultallrikar eller har olika intoleranser. Beställ inte försent risk finns för att vi är fullbokade i december så beställ din julmat i tid.

För julborden behöver vi beställningen minst 3 dagar innan och minst för 10 personer. Övriga julprodukter räcker det att ni beställer senast 3 dagar innan leverans, men är du sent ute kan du alltid ringa så försöker vi lösa det. Julbord Amore går även att servera som jultallrik !

julbords MENY


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

BESTÄLL ditt julbord

Beställ catering till företaget
Vi ger dig och dina kollegor catering i toppklass

När jul och nyår närmar sig och hela Stockholm smyckas så dukar vi upp med ett dignande Catering julbord. Adventsmys, julbord hemma eller jul-  för kunderna på kontoret?  Amore Catering levererar all slags catering till jul hem till dig eller på kontoret. Julmaten kommer alltid upplagd på vackra fat och i korgar. I annat fall tillkommer transport.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Mat måste tillagas med mycket kärlek för att tillfredsställa alla sinnen. Vår italienska erfarenhet har lärt oss om gedigen kokkonst och utvecklat kreativiteten. Kundernas önskemål och idéer tas emot med stor glädje och bemöts på ett professionellt och värdigt sätt. Välkommen till oss!

VI LEVERERAR Catering I stockholm

Börjar det dra ihop sig för att boka julbord till jobbet eller för den stora släktträffen? Vi på Amore erbjuder julbord i Stockholm för alla smaklökar och koster. Vi ordnar både det lilla julbordet och den stora sammankomsten. Ta en titt i vår generösa julbordsmeny och välj bland läckra julbord och godsaker. Vi erbjuder både det lite mer traditionella julbordet likväl som våra egna favoriter, allt för att du ska få en så spännande och välsmakande meny som möjligt! Boka det som passar er bäst, enklast når ni oss på 070 796 16 66

4.8/5 - (87 votes)