Catering Lidingö

Bäst Catering Lidingö

CATERING FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER PÅ LIDINGÖ

Letar du efter catering på Lidingö för fest, frukost eller event? Välkommen till Gelateria Amore! Vi är en cateringfirma och fik med 30 års erfarenhet av att leverera högklassig och smarrig catering med allt från lättare maträtter, smörgåsar och wraps till italiensk buffé, sallader, pizza och andra varmrätter, och vi jobbar med både privatpersoner och företag på Lidingö. Varmt välkommen att beställa din nästa catering ute på Lidingö hos oss!

Smörgåsar och wraps är enligt oss den perfekta cateringmaten. De går att anpassa för alla typer av evenemang, aptiter, smakriktningar och tider på dygnet och de går att variera i det oändliga. I vårt cateringsortiment erbjuder vi bland annat både vegetariska och veganska wraps och smörgåsar för att det ska kunna passa alla. Hos oss kan du välja mellan allt från lunchmackor och wraps till lyxbakelser. Och så smörgåstårta, förstås! Dessutom får ni inte missa vår specialitet, italienska Gelato som tillverkas på simpla råvaror för att skapa en exklusiv och delikat produkt.

FRUKOST meny


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

FRUKOST TILL FÖRETAGET

Beställ frukosten till företaget
Vi ger dig och dina kollegor en bra start på dagen

På Gelateria Amore kan du beställa frukosten direkt till kontoret. Kan det bli lättare än så? Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller fylla i formuläret via knappen nedan så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Som företagskund kan du även bli avtalskund hos oss för löpande leverans av catering till ert företag på Lidingö. Glöm inte bort att meddela oss exakt vad du vill beställa och skriv gärna om du vill hämta din catering hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress på Lidingö.

Privatpersoner kan betala direkt med kort vid leverans eller i butik.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

Catering meny


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

BESTÄLL Catering Lidingö

Beställ catering inför festen, studenten eller awn
hOS OSS HITTAR DU NÅGOT FÖR ALLA

Glöm inte bort att kontakta oss minst tre (3) dagar innan ni behöver er beställning. Anledningen är att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager. 

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Allt vi tillagar görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

Om vår catering

Vi är ett familjeägt företag som har en lång historia inom matbranschen i Stockholm. För många är vi det första valet bland både företag och privatpersoner som söker catering på Lidingö med prisvärda och smakfulla menyer med färska och fräscha ingredienser. Förutom att vi lagar all vår cateringmat själva så driver vi även vårt eget cafe på Långholmsgatan 5, där vi dagligen bakar allt från bröllopstårtor till traditionell italiensk gelato.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp. Du kan beställa vår catering på hela Lidingö och vi ser självklart till att din mat kommer att levereras på bästa tänkbara sätt och vid rätt tidpunkt.

Bilder från oss

4.9/5 - (86 votes)