Catering Nacka

Bäst Catering Nacka

Catering Nacka

Letar du efter Catering Nacka? Välkommen till Gelateria Amore! Vi är en liten cateringfirma och fik med 30 års erfarenhet av att leverera högklassig och smarrig catering med allt från lättare maträtter, smörgåsar och wraps och vi jobbar med både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Beställ din nästa catering Nacka hos oss!

Smörgåsar och wraps är enligt oss den perfekta cateringmaten. De går att anpassa för alla typer av evenemang, aptiter, smakriktningar och tider på dygnet och de går att variera i det oändliga. I vårt sortiment erbjuder vi bland annat både vegetariska och veganska wraps och smörgåsar för att det ska kunna passa alla. Hos oss kan du välja mellan allt från lunchmackor och wraps till lyxbakelser. Och så smörgåstårta, förstås! Dessutom får ni inte missa vår specialite, italienska Gelato som tillverkas på simpla råvaror för att skapa en exklusiv och delikat produkt.

FRUKOST meny


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

BESTÄLL FRUKOST

Beställ frukosten till företaget
Vi ger dig och dina kollegor en bra start på dagen

På Gelateria Amore kan du beställa frukosten direkt till kontoret. Kan det bli lättare än så? Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller fylla i formuläret via knappen nedan så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Som företagskund kan du även bli avtalskund hos oss för löpande leverans av catering Stockholm. Glöm inte bort att meddela oss exakt vad du vill beställa och skriv gärna om du vill hämta din catering hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Stockholm.

Privatpersoner kan betala direkt med kort vid leverans eller i butik.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

Catering meny


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

BESTÄLL Catering Nacka

Beställ catering inför festen, studenten eller awn
hOS OSS HITTAR DU NÅGOT FÖR ALLA

Glöm inte bort att kontakta oss minst tre (3) dagar innan ni behöver er beställning. Anledningen är att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager. 

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Allt vi tillagar görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

Om vår catering

Storstad. Hemlagad. Vi älskar mat. Vi älskar den här staden. Vi älskar att servera våra kunder mat. Hos oss på Gelateria Amore Catering & Events gör vi dina fester i Nacka, både företags och sociala, personliga och läckra. Med 30 års erfarenhet lovar vi dig de färskaste, lokala ingredienserna, handgjord matlagning strö med vår unika nyckfulla elegans och exceptionella service. Vår passion rörs av de färger, smaker och texturer som finns i denna stora stad som vi kallar hem.

Storstad. Hemlagade menyer. Så många val. Så mycket att äta. Allt är bra. Från frukost till middag, Ugnsbakad kycklingfilé till pizza, vegan till glutenfri, vi serverar handgjord mat & dryck för att  du ska kunna ta ditt möte till nästa nivå, överraska dina gäster och göra ditt evenemang gnistrande. Vi erbjuder också daglig catering Nacka för att du och ditt team har rätt mat, varje dag.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp. Du kan beställa vår catering inom hela Nacka och vi ser till att din mat kommer att levereras på bästa tänkbara sätt och vid rätt tidpunkt.

Bilder från oss

4.9/5 - (86 votes)