WRAPS STOCKHOLM CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA WRAPS

WRAPS STOCKHOLM

Beställa wraps Stockholm? Hos oss kan du beställa både smarriga wraps för catering i Stockholm och vi jobbar med både privatpersoner och företag. Kika gärna på vår meny nedan för att se vad för wraps vi kan erbjuda just dig, om du inte hittar något som faller dig i smaken så kan du alltid kontakta oss för att få en skräddarsydd beställning.

Enligt oss så är wraps den perfekta cateringmaten. Wraps är perfekt då det går att anpassa för alla typer av evenemang, fester, smakriktningar och diet och de går även att variera i det oändliga. Hos oss erbjuder vi bland annat både vegetariska och veganska wraps för att det ska kunna passa alla. Du kan även välja mellan allt från mer lunch passade wraps till lättare wraps som är perfekt för mingel eller mötet. Det är bara att blanda dina favoriter så ser vi till att du får en helt underbar smakupplevelse när du beställer dina wraps från oss. Dessutom får ni inte missa vår specialite, italienska Gelato som tillverkas på simpla råvaror för att skapa en exklusiv och delikat produkt.specialitet

WRAPS MENY

Samtliga priser är exklusive moms
(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK WRAPS TRICOLORE 79,50

Färsk krispig sallad, mozzarella, solmogna körsbärstomater, avokado och hemgjord pesto.

ITALIENSK WRAPS ROMANA 79,50

Krispig ruccola sallad, prosciutto, mozzarella, solmogna körsbärstomater, rödlök och hemgjord pesto.

CEASAR 79,50

Färsk romansallad, örtstekt kycklingsfile, krutonger, hyvlad grana padano, knaprig stekt rökt bacon, hemmagjord caesardressing och körsbärstomater.

HAWAII 79,50

Färsk krispig sallad, ananas, rödlök, grillad kyckling, fetaost och BBQ sås.

PEPPARRÖKT LAX 79,50

Färsk krispig sallad, rödlök, körsbärstomater, pepparrökt lax och senapscreme.

HETA RÄKOR 79,50

Färsk krispig sallad, körsbärstomater, handskalade räkor och stark chilisås.

VEGETARIAN 79,50

Färsk krispig sallad, oliver, solmogna körsbärstomater, rödlök, fetaost och grillad paprika röra.

VEGAN 79,50

Färsk krispig sallad, paprika, rödkål, rädisor, solmogna körsbärstomater, morot, groddar och hemgjord hummus.

FÖR ATT BESTÄLLA

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er beställning minst två (2) dagar innan ni behöver er beställning. Detta är för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager.

Privatpersoner kan betala direkt med kort vid leverans eller i butik.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Alla våra wraps görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

VÅRA OLIKA WRAPS

Vi har flera olika sorters wraps att välja mellan med olika smaker och ingredienser men självklart kan du som kund alltid komma med egna förslag om ingen av våra wraps skulle falla er i smaken. Alla våra wraps i Stockholm är som en hel lunch och gör de flesta helt mätta. Det går även bra att beställa mindre wraps och kanske komplettera en efterrätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi ett bra alternativ till just er.

Alla våra wraps är alltid gjorda från grunden och vi försöker att alltid använda närproducerade och ekologiska ingredienser för att kunna erbjuda våra kunder helt underbar mat till festen, kontoret eller AWn. Hör av dig till oss så ordnar vi din nästa catering.

Bilder från oss

4.7/5 - (82 votes)