Wraps och Smörgåsar | Catering Stockholm | Gelateria Amore

Gelateria Amore

WRAPS STOCKHOLM CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA CATERING

Beställa wraps stockholm

Välkommen till Gelateria Amore! Hos oss kan du beställa både smarriga wraps för catering i Stockholm och vi jobbar med både privatpersoner och företag. Kika gärna på vår meny nedan för att se vad för wraps vi kan erbjuda just dig, om du inte hittar något som faller dig i smaken så kan du alltid kontakta oss för att få en skräddarsydd beställning.

Enligt oss så är wraps den perfekta cateringmaten. Wraps är perfekt då det går att anpassa för alla typer av evenemang, fester, smakriktningar och diet och de går även att variera i det oändliga. Hos oss erbjuder vi bland annat både vegetariska och veganska wraps för att det ska kunna passa alla. Du kan även välja mellan allt från mer lunch passade wraps till lättare wraps som är perfekt för mingel eller mötet. Det är bara att blanda dina favoriter så ser vi till att du får en helt underbar smakupplevelse när du beställer dina wras från oss. Dessutom får ni inte missa vår specialite, italienska Gelato som tillverkas på simpla råvaror för att skapa en exklusiv och delikat produkt.

*SAMTLIGA PRISER ÄR EXKLUSIVE MOMS

FÖR ATT BESTÄLLA

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er beställning minst två (2) dagar innan ni behöver er beställning. Detta är för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager.

Du kan kontakta oss här:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

08:00-18:00 leverans eller hämtning innanför tullar 200:-

08:00-18:00 leverans eller hämtning utanför tullar 268:-

18:00 – 08:00 (kväll/helg) leverans eller hämtning 330:-

 

 

VÅRA OLIKA WRAPS

Vi har flera olika sorters wraps att välja mellan med olika smaker och ingredienser men självklart kan du som kund alltid komma med egna förslag om ingen av våra wraps skulle falla er i smaken. Alla våra wraps i Stockholm är som en hel lunch och gör de flesta helt mätta. Det går även bra att beställa mindre wraps och kanske komplettera en efterrätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi ett bra alternativ till just er.

Alla våra wraps är alltid gjorda från grunden och vi försöker att alltid använda närproducerade och ekologiska ingredienser för att kunna erbjuda våra kunder helt underbar mat till festen, kontoret eller AWn. Hör av dig till oss så ordnar vi din nästa catering.

BOKA CATERING NU

Catering Stockholm

 

Catering i Stockholm

Bäst catering i stockholm

Du visste väl att vi på Gelateria Amore erbjuder vi mer än bara wraps? Vi är även kända för vår hemmagjorda Gelato som vi serverar på vårt fik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Här hittar du enligt våra kunder den bästa och mest autentiska gelaton i stan.

Hos oss har något för alla, oavsett om du är vegan, vegetarian eller laktosintolerant så finns det något för dig. Med vårt breda utbud av Gelato i olika smaker, utsökta praliner och smarriga desserter och framförallt stans bästa service så är vi säkra på att du kommer trivas hos oss.

HITTA OSS

 

Call Now Button