Wraps och Smörgåsar | Catering Stockholm | Gelateria Amore

Gelateria Amore

WRAPS STOCKHOLM CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA CATERING

Beställa wraps stockholm

Välkommen till Gelateria Amore! Hos oss kan du beställa både smarriga wraps för catering i Stockholm och vi jobbar med både privatpersoner och företag. Kika gärna på vår meny nedan för att se vad för wraps vi kan erbjuda just dig, om du inte hittar något som faller dig i smaken så kan du alltid kontakta oss för att få en skräddarsydd beställning.

Enligt oss så är wraps den perfekta cateringmaten. Wraps är perfekt då det går att anpassa för alla typer av evenemang, fester, smakriktningar och diet och de går även att variera i det oändliga. Hos oss erbjuder vi bland annat både vegetariska och veganska wraps för att det ska kunna passa alla. Du kan även välja mellan allt från mer lunch passade wraps till lättare wraps som är perfekt för mingel eller mötet. Det är bara att blanda dina favoriter så ser vi till att du får en helt underbar smakupplevelse när du beställer dina wras från oss. Dessutom får ni inte missa vår specialite, italienska Gelato som tillverkas på simpla råvaror för att skapa en exklusiv och delikat produkt.

FÖR ATT BESTÄLLA

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er beställning minst två (2) dagar innan ni behöver er beställning. Detta är för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager.

Du kan kontakta oss här:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

 

VÅRA OLIKA WRAPS

Vi har flera olika sorters wraps att välja mellan med olika smaker och ingredienser men självklart kan du som kund alltid komma med egna förslag om ingen av våra wraps skulle falla er i smaken. Alla våra wraps i Stockholm är som en hel lunch och gör de flesta helt mätta. Det går även bra att beställa mindre wraps och kanske komplettera en efterrätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi ett bra alternativ till just er.

Alla våra wraps är alltid gjorda från grunden och vi försöker att alltid använda närproducerade och ekologiska ingredienser för att kunna erbjuda våra kunder helt underbar mat till festen, kontoret eller AWn. Hör av dig till oss så ordnar vi din nästa catering.

BOKA CATERING NU

Catering Stockholm

 

 

Vanliga frågor vid beställning av wraps catering

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ställa angående deras beställning av catering från oss på Gelateria Amore. Om du vill beställa vår catering av wraps eller om du har ytterligare frågor så är det bara att slå oss gärna en signal på 070-796 16 66 eller kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

Våra öppettider

Måndag – söndag: 12.00 – 18.00

Hur visas priserna?

Samtliga priser är hämtpriser, per person och exklusive moms på 12%.

Minsta beställning

Minimiantalet för en beställning är för tio personer.

Beställ i tid

Vi behöver din beställning senast två arbetsdagar före leverans – men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du är ute i sista minuten.

Leverans

Vi rekommenderar att maten levereras 30-45 minuter innan ni ska äta, för att du (eller vi) ska hinna duka upp och förbereda. Säg till om du vill ha det på annat sätt när du beställer.

Vill du hämta själv?

Om du föredrar att köra själv är du förstås välkommen att hämta beställningen direkt från oss på Långholmsgatan 5, 117 33 Stockholm

Hur sker betalningen?

Betalning sker per faktura på 10 dagar netto (företag). Ni som beställer som privatpersoner har även möjlighet att betala med kort i butiken.

Övriga frågor?

Har du några övriga frågor så är det bara att kontakta oss under arbetstid. Telefon 070 796 16 66 & E-post info@gamore.se

 

 

 

Catering i Stockholm

Bäst catering i stockholm

Du visste väl att vi på Gelateria Amore erbjuder vi mer än bara wraps? Vi är även kända för vår hemmagjorda Gelato som vi serverar på vårt fik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Här hittar du enligt våra kunder den bästa och mest autentiska gelaton i stan.

Hos oss har något för alla, oavsett om du är vegan, vegetarian eller laktosintolerant så finns det något för dig. Med vårt breda utbud av Gelato i olika smaker, utsökta praliner och smarriga desserter och framförallt stans bästa service så är vi säkra på att du kommer trivas hos oss.

HITTA OSS

 

Call Now Button