Amore Catering

Catering Stockholm

MAT FÖR ALLA TILLFÄLLEN!

Vi på Gelateria Amore har levererat catering i Stockholm i 30 år.

Vår specialitet är det italienska köket med alla dess fantastiska smaker. Vi har även alternativ såsom glutenfritt, laktosfritt och vegan. Vi levererar till både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet.

Catering i Stockholm för Fester, bröllop & julbord 

Det finns många tillfällen vår catering passar perfekt. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika rätter och buffér. Oavsett tillställning så finns Amore Catering till hands i Stockholm!

Vi hjälper er att hitta den perfekta cateringlösningen för bröllop och fester, julbord eller disputation. Företagen uppskattar vår catering lite extra på sina företagsevent, företagsfester och konferenser.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta det du behöver till ert event!

CATERING för buffé och trerätters
MENYer


(fråga oss om laktosfria och glutenfria alternativ)

smidig beställning

Beställ catering till företaget
Vi ger dig och dina kollegor mat i toppklass

Enklas är att du använder vår webbshop här

Du är också välkommen att ringa oss (08-30 42 70), skicka mail (info@gamore.se) Det går naturligtvis även bra att besöka oss på Långholmsgatan 5. (Hornstull)
Skriv gärna om du vill hämta din catering hos oss på Söder eller få den levererad till valfri adress i Stockholm.
Glöm inte bort att meddela oss exakt vad du vill beställa. Vi återkopplar till dig om något är oklart om din beställning.
Som företagskund kan du även bli avtalskund hos oss för löpande leverans av catering i Stockholm.

Privatpersoner kan betala med kort eller kontant i vår butik på Långholmsgatan 5.

”Fantastiskt goda wraps och mycket bra service! Lyhörda för önskemål och punktligt leverans av catering. Kommer beställa igen nästa event!.”

5/5

- MÅRTEN

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

cateringmat med ITALIENSK TRADITION

Mat måste tillagas med mycket kärlek för att tillfredsställa alla sinnen. Vår italienska erfarenhet har lärt oss om gedigen kokkonst och utvecklat kreativiteten. Varje maträtt i vår italienskinspirerade cateringmat lagas med hjärta och själ. Kundernas önskemål och idéer tas emot med stor glädje och bemöts på ett professionellt och värdigt sätt. Välkommen till oss!

VI LEVERERAR prisvärd Catering I stockholm

Vi har den perfekta maten för både företagscatering och privat catering i Stockholm. Vi på Gelateria Amore har lagat mat med kärlek i hjärtat av Stockholm sedan 1992. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Med vår kombination av kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privat catering.

Vi är ett specialiserat cateringföretag i Stockholm

Vårt moderna cateringföretag levererar högkvalitativ, vällagad och fräsch catering i Stockholm. Vår specialitet är cateringbufféer med teman för alla tillfällen. Vi erbjuder även lättare luncher, middagar, mingel mat och wraps! Vi tar gärna fullt ansvar och tar hand om hela catering arrangemang med personal och leverans direkt till festen. Du kan såklart även hämta din cateringmat direkt hos oss.

Hitta till oss

4.8/5 - (85 votes)