GLASS CATERING STOCKHOLM

Stockholms bästa Gelato!

CATERING & EVENTS

Välkommen till Gelateria Amore! Hos oss kan du beställa vår gelato catering i Stockholm till Kalas, Mässor och Event – Alla event blir helt enkelt bättre med vår färska gelato. Om du letar efter något extra för festen så finns det inget bättre än catering av vår hemgjorda Gelato, med unika smaker som passar alla. Dessutom erbjuder vi vår catering på både utomhus och inomhus event.

Om du planerar en större tillställning eller event så rekommenderar vi att du hyr in vår personal som både serverar och svarar på frågor under eventet. När du hyr in vår personal inför större event så ingår såklart rätt utrustning, transport och flera olika smarriga smaker av vår hyllade Gelato – Dessutom så garanterar vi en riktig gelato expert på plats för bästa service. Har du några övriga frågor eller önskemål om vår glass catering så är det bara att höra av dig till oss.

Några av våra populära smaker:

BESTÄLL vår catering

Vi har snabbt blivit en Stockholms favorit, och om du smakat vår Gelato så förstår du varför. Hos oss kan du njuta av gelato i fantasifulla och klassiska smaker, alltid färsk tillverkad av lokala och kravmärkta råvaror. Smakerna på menyn varierar dagligen vilket gör varje besök blir unikt. Vår gelato passar även veganer för att alla ska kunna njuta av vår Gelato. Boka din gelato catering i Stockholm hos oss eller kom förbi på Långholmsgatan 5 för Stockholms bästa gelato.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Alla våra delikatesser görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

5/5 - (75 votes)