Glassprovning stockholm

🍦UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA GELATO🍦

GLASSPROVNING & EVENTS

Glassälskarens dröm är här! Nu har du möjligheten att njuta av olika smaker av god färsk gelato och överraska dina smaklökar under en härlig glassprovning hos oss.

Nu har du möjligheten att komma på en glassprovning hos oss på Gelateria Amore som du sent kommer glömma. Under vår glassprovning kommer du få prova på en mängd olika smaker av gelato, gjord på endast naturliga och närproducerade råvaror direkt i butiken. Vår familjedrivna gelateria har serverat vår unika gelato i alla möjliga smaker, varianter och ingredienser och nu välkomnar vi dig till vår gelateria i Stockholm. Välkommen in på en glassprovning eller kom förbi och njut av vår smarriga gelato!                                       

                                Vi är med på Roliga Aktiviteter Stockholm

 

”Mycket lyckad glassprovning. Många spännande smakprover (15+) presenterade på ett trevligt sätt.”

5/5

- Sten

Det finns glass ställen och så finns det Gelateria Amore!

Här gör man glass med stor kunskap, erfarenhet och KÄRLEK. Boka en Glassprovning så får ni en upplevelse ni sent ska glömma. Vi provade 13 olika sorter makalöst god glass och fick en resa i glassmakandets hemligheter.

5/5

- Per M

”Lugnt o trevligt, fick veta massor av intressanta saker o äta massor av underbart god glass!”

5/5

- Ulrika

boka glassprovning

Hoppas att vi ses SNART !

Vi har börjat  med bokningar för 2023

Hör av dig så berättar vi mer

Vår glassprovning

Samtliga priser är exklusive moms*

Gelateria Amore är proffs på gelato i Stockholm! Vi är ett familjeägt företag som har en lång historia inom branschen i Stockholm. Vi är för många det första valet bland både företag och privatpersoner som söker prisvärda och smakfulla glass upplevelser gjorda på färska och naturliga ingredienser. Välkommen in till vårt eget cafe på Långholmsgatan 5, där vi dagligen bakar allt från bröllopstårtor till vår traditionella italienska gelato.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp.

 

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

🍦Glassprovning stockholm🍦

Våra glassprovningar sker löpande och det sker nästintill en glassprovning om dagen. Kontakta oss för att boka in en glassprovning på vårt cafe/glass- chokladfabrik med en timmes upplevelse. Ni kommer att vara få vara med och njuta av många av våra smarriga smaker. Vår gelato innehåller svenska ekologiska mejeriprodukter och de finaste råvarorna som ekologisk honung, färska och torkade frukter och bär samt reducerad mängd socker och fett för en nyttigare gelato utan att kompromissa med smaken. Välkommen att boka en glassprovning hos oss!

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er bokning minst fem (5) dag innan ni vill besöka oss för en glassprovning. Detta är för att säkerställa att det finns platser kvar. Speciellt då vi inte kan ta in mer än 12 personer per glassprovning.

4.8/5 - (101 votes)