Glassprovning & gelato catering i Stockholm | Gelateria Amore

Gelateria Amore

CAFÉ & CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA GELATO

glassPROVNING & Events

Glassälskarens dröm är här! Nu har du möjligheten att njuta av olika smaker av god färsk gelato och överraska dina smaklökar under en härlig glassprovning hos oss.

Nu har du möjligheten att komma på en glassprovning hos oss på Gelateria Amore som du sent kommer glömma. Under vår glassprovning kommer du få prova på en mängd olika smaker av gelato, gjord på endast naturliga och närproducerade råvaror direkt i butiken. Vår familjedrivna gelateria har serverat vår unika gelato i alla möjliga smaker, varianter och ingredienser och nu välkomnar vi dig till vår gelateria i Stockholm. Välkommen in på en glassprovning eller kom förbi och njut av vår smarriga gelato!

GELATO stockholm

Gelateria Amore är proffs på gelato i Stockholm! Vi är ett familjeägt företag som har en lång historia inom branschen i Stockholm. Vi är för många det första valet bland både företag och privatpersoner som söker prisvärda och smakfulla glass upplevelser gjorda på färska och naturliga ingredienser. Välkommen in till vårt eget cafe på Långholmsgatan 5, där vi dagligen bakar allt från bröllopstårtor till vår traditionella italienska gelato.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp.

BESÖK OSS

Gelato Stockholm

 

Glassprovning Stockholm

Glassprovning Stockholm

Vi har glassprovning på måndagar 12:00 och på lördagar 11:00 och 15:00. Kontakta oss för att boka in en glassprovning på vårt cafe/glass- chokladfabrik med en timmes upplevelse. Ni kommer att vara få vara med och njuta av alla våra smarriga smaker med avslutningsvis en överrasknings upplevelse. Vår gelato innehåller svenska ekologiska mejeriprodukter och de finaste råvarorna som ekologisk honung, färska och torkade frukter och bär samt reducerad mängd socker och fett för en nyttigare gelato utan att kompromissa med smaken. Välkommen att boka en glassprovning hos oss!

HITTA OSS

 

 

BOKA vår GLASSPROVNING

FÖR ATT boka

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er bokning minst en (1) dag innan ni vill besöka oss för en glassprovning. Detta är för att säkerställa att det finns platser kvar. Speciellt då vi inte kan ta in mer än 12 personer per glassprovning.

Du kan kontakta oss här:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66