Italiensk Catering Bromma

Upplev det äkta Italien

Letar du efter Italiensk Catering Bromma? Välkommen till Amore! Vi är en liten cateringfirma och fik med 30 års erfarenhet av att leverera högklassig och smarrig catering med allt från lättare maträtter, smörgåsar och wraps och vi jobbar med både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Beställ din nästa catering i Bromma hos oss!

De italienska smakerna passar mycket bra att kombinera i en buffé. Rena, goda, fräscha råvaror av hög kvalitet. Inget krångel. Bara jättegott! Dessutom tilltalar vår Italienska buffé väldigt många. Det gör det lätt att bjuda! Spana in vår meny nedan. Hittar du inte det du är sugen på? Inga problem, vi lyssnar gärna på dina önskemål.

CATERING MENY


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK CATERING

Beställ catering till företaget
upplev äkta italiensk catering av bästa kvalité

På Amore Catering kan du beställa italiensk catering direkt till kontoret. Kan det bli lättare än så? Allt du behöver göra är att gå till vår WEBBSHOP och beställa, så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Som företagskund kan du även bli avtalskund hos oss för löpande leverans av catering Bromma. Du kan välja om du vill hämta din catering hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Stockholm.

Privatpersoner kan betala med kort eller kontant i butiken.

Adress

Långholmsgatan 5

ITALIENSK TRADITION

Välkommen till Gelateria Amore. Vi är en cateringfirma som levererar italiensk catering i Bromma. Vi har lång erfarenhet av catering och vår specialitet är just det italienska köket. Från starten var vi en liten Gelateria som idag har expanderat till en populär firma med en efterfrågad cateringverksamhet.

VI LEVERERAR ITALIENSK CATERING I bromma

Vi har ett brett utbud av traditionella italienska rätter i olika prisklasser men anpassar oss gärna efter era önskemål som du som kund har, allergier, tillfället och såklart veganer och vegetarianer. Vi levererar till alla möjliga event, allt från bröllop, en romantisk middag för två till den viktiga affärsmiddagen. Vi hyr även personal och levererar gärna maten som lagas i vårt egna kök från grunden, men självklart får ni själva hämta maten om ni önskar. Vi har levererat mat till allt från 2-100 personer, så alla förfrågningar tas glatt emot.

Även fast att vi är en etablerad cateringfirma med uppskattad catering så fortsätter vi ständigt att utvecklas för att kunna göra våra gäster ännu nöjdare. Därför tar vi med glädje emot förslag på nya rätter och tjänster för att fortsätta att utvecklas. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra våra gästers olika önskemål och löser allting från gluten- och laktosfria alternativ till vegetariska rätter. Det är vår ständiga målsättning och för att uppnå den krävs färska och bra råvaror och det finner du hos oss.

4.8/5 - (84 votes)