Smörgåstårta Bromma | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta

Gelateria Amore

Smörgåstårta Bromma

Upptäck Brommas bästa smörgåstårta

Smörgåstårta Bromma

Ska du beställa smörgåstårta i Bromma? Välkommen till Gelateria Amore, vi erbjuder catering av smörgåstårtor och levererar direkt hem till dig eller festen i Bromma. Här på sidan kan du se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och även beställa din smörgåstårta enkelt direkt över telefon, mail eller i formuläret här på sidan. Kom ihåg att vi vill ha din beställning senast klockan 12:00 dagen innan leverans för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid. Låt oss förgylla er nästa fest, möte, student eller evenemang i Bromma. Kontakta oss, så hjälper vi dig! (PS, du hittar svaren på de vanligaste frågorna här).

 

Smörgåstårta Bromma

 

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Bromma med leverans redan nästa dag om så önskas. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller fylla i formuläret nedan så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Glöm inte att skriva vilken smörgåstårta du vill beställa och skriv gärna om du vill hämta din smörgåstårta hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Bromma.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

pERFEKT TILL FESTEN

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Kanske är du på jakt efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! Vi på Gelateria Amore vet att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra smörgåstårtor till alla våra kunder.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Övriga frågor? Klicka här!

VÅRA SMÖRGÅSTÅRTOR BROMMA

Alla våra smörgåstårtor gör vi själva från vår egen butik i på Långholmsgatan 5. Du kan både beställa din smörgåstårta direkt över telefon, mail eller kontaktformuläret nedan eller så kan du komma förbi så hjälper vi dig i butiken!

Hos oss hittar ni även:

Smörgåstårta Södermalm

Smörgåstårta Stockholm

 

 

Beställ Smörgåstårta Bromma
smörgåstårta Bromma catering
Call Now Button