Smörgåstårta Bromma

UPPTÄCK BROMMAS BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

BROMMAS BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

Beställa smörgåstårta Bromma? Välkommen till Gelateria Amore, vi har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Stockholmsområdet. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt på WEBBSHOP. Minst tre dagar innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid, i vissa fall gör vi undantag så kontakta oss och kika om vi har möjlighet att ta din beställning. Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter och evenemang i Stockholm. Kontakta oss, så hjälper vi dig! (PS, du hittar svaren på de vanligaste frågorna här).

Våra smörgåstårtor


(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Italiensk röra på färskost, soltorkad tomat, oliver och basilika, salami milano, mozzarella, prosciutto, cocktailtomat, honungsmelon och oliver.

SKALDJURSSMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Skagenröra, kallrökt lax, ägg, majonäs, stenbitsrom, räkor, västgöta kloster ost.

VEGETARISK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Italiensk röra på färskost, oliver, soltorkad tomat, basilika, brieost, västgöta kloster ost, cocktailtomat, sallad, ärtskott och honungsmelon.

BESTÄLL SMÖRGÅSTÅRTA

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Bromma med leverans redan nästa dag om så önskas. Allt du behöver göra är att gå till vår WEBBSHOP så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Välj gärna om du vill hämta din smörgåstårta hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Bromma.

Privatpersoner kan betala kort eller kontant i butik.

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Alla våra smörgåstårtor görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

Vad gör oss unika?

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Kanske är du på jakt efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! Vi på Gelateria Amore vet att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra smörgåstårtor till alla våra kunder.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Bilder från oss

4.8/5 - (78 votes)