SMÖRGÅSTÅRTA ENSKEDE

ENSKEDE BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

Ska du beställa smörgåstårta Enskede? Välkommen till Gelateria Amore, vi har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Enskede. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt direkt över telefon. Senast klockan 12:00 dagen innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid.

Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter och evenemang i Stockholm. Kontakta oss, så hjälper vi dig! (PS, du hittar svaren på de vanligaste frågorna här).

våra smörgåstårtor

(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR, 12 BITAR ELLER LANDGÅNG

Italiensk röra på färskost, soltorkad tomat, oliver och basilika, salami milano, mozzarella, prosciutto, cocktailtomat, honungsmelon och oliver.

SKALDJURSSMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR, 12 BITAR ELLER LANDGÅNG

Skagenröra, kallrökt lax, ägg, majonäs, stenbitsrom, räkor, västgöta kloster ost.

VEGETARISK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR, 12 BITAR ELLER LANDGÅNG

Italiensk röra på färskost, oliver, soltorkad tomat, basilika, brieost, västgöta kloster ost, cocktailtomat, sallad, ärtskott och honungsmelon.

Beställ smörgåstårta

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Enskede med leverans direkt till festen. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller maila oss så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Beställ smörgåstårta här!

Varför smörgåstårta?

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är.

hemmagjorda smörgåstårtor

Alla våra smörgåstårtor görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller matlagning.

Spela videoklipp

“Snabb återkoppling, bra service, enkelt med betalning och leverans!”

"Beställde en 12-bitars smörgåstårta med skaldjur. Snabbt och vänligt bemötande via E-post. Smörgåstårtan var fantastiskt god! Alla gäster älskade den. Hade även bokat transport som kom prick på utsatt tid. Även där mycket trevligt bemötande av personen som levererade. Kan VARMT rekommendera!!!!"
Marianne Djudic
5/5

Smörgåstårta Enskede

Länge har smörgåstårtan varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Smörgåstårtan är en av de vanligaste (och godaste) rätterna som man kan servera sina gäster på fester, evenemang och andra möten här i landet och vi är ett populärt val när det kommer till leverantör av en smörgåstårta i Kungsholmen. Vi har lyckats med hjälp kunnig personal, goda råvaror av hög kvalitet och ett bra pris att bli en riktig favorit i Kungsholmen för alla som är sugna på smörgåstårta. Beställ stans bästa smörgåstårta genom att ringa oss, skicka ett mail eller begära en offert om du har tänkt beställa många smörgåstårtor.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. Alla våra smörgåstårtor tillagas på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

KONTAKTA OSS

4.8/5 - (78 votes)