Smörgåstårta Enskede | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta

Gelateria Amore

Smörgåstårta Enskede

Upptäck Enskedes bästa smörgåstårta

bäst smörgåstårta enskede

Beställa smörgåstårta i Enskede? Välkommen till Gelateria Amore, vi har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Enskede. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt direkt över telefon. Senast klockan 12:00 dagen innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid. Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter och evenemang i Stockholm. Kontakta oss, så hjälper vi dig! (PS, du hittar svaren på de vanligaste frågorna här).

 

Smörgåstårta Enskede

 

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Enskede med leverans redan nästa dag om så önskas. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller fylla i formuläret nedan så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Glöm inte att skriva vilken smörgåstårta du vill beställa och skriv gärna om du vill hämta din smörgåstårta hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Enskede.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

vad gör oss unika?

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Kanske är du på jakt efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! På Gelateria Amore vet vi att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra smörgåstårtor till alla våra kunder.

Dessutom så passar ju smörgåstårtor Enskede perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Övriga frågor? Klicka här!

Vart gör ni era smörgåstårtor?

Alla våra smörgåstårtor gör vi själva från vår egen butik i på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Du kan både beställa din smörgåstårta direkt över telefon, mail eller kontaktformuläret nedan eller så kan du komma förbi så hjälper vi dig i butiken!

Hos oss hittar ni även:

Smörgåstårtor Bromma

Smörgåstårtor Södermalm

Smörgåstårtor Stockholm

Smörgåstortor Kungsholmen

Smörgåstårtor Skärholmen

Smörgåstårtor Hägersten Liljeholmen

 

 

Beställ Smörgåstårta Enskede
smörgåstårta Enskede catering
Call Now Button