SMÖRGÅSTÅRTA STOCKHOLM

STOCKHOLMS BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

Ska du beställa smörgåstårta Stockholm? Välkommen till Gelateria Amore, vi har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Stockholmsområdet. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt direkt över telefon eller via vårt beställningsformulär. Minst tre dagar innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid, i vissa fall gör vi undantag så kontakta oss och kika om vi har möjlighet att ta din beställning.

Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter och evenemang i Stockholm. Kontakta oss, så hjälper vi dig!

våra smörgåstårtor

(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK SMÖRGÅSTÅRTA

Italiensk röra & färskost, soltorkad tomat, oliver, basilika, salami Milano, mozzarella, prosciutto, cocktailtomat, honungsmelon, oliver.

8 BITAR 660:- / 12 BITAR 800:- / LANDGÅNG 79:-

Exklusive moms

SKALDJURSSMÖRGÅSTÅRTA

Skagenröra med Västgöta kloster ost som toppas kallrökt lax, ägg, majonnäs, stenbitsrom, och färska räkor.

8 BITAR 695:- / 12 BITAR 845:- / LANDGÅNG 86:-

Exklusive moms

VEGETARISK SMÖRGÅSTÅRTA

Italiensk röra på färskost, oliver, soltorkad tomat, basilika, brieost, Västgöta kloster ost, cocktailtomat, sallad, ärtskott, honungsmelon.

8 BITAR 580:- / 12 BITAR 720:-/ LANDGÅNG 74:-

Exklusive moms

Skinka, ost och leverpastej

Röra med rökt skinka, färskost och majonnäs, smörgåsgurka, vindruvor, machesallad, färsk gurka, solmogna körsbärstomater.

8 BITAR 660:- / 12 BITAR 800:-/ LANDGÅNG 79:-

Exklusive moms

Beställ smörgåstårta

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Stockholm med leverans direkt till festen. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller maila oss så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning.

Varför smörgåstårta?

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är.

hemmagjorda smörgåstårtor

Alla våra smörgåstårtor görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller matlagning.

Spela videoklipp

“Snabb återkoppling, bra service, enkelt med betalning och leverans!”

"Beställde en 12-bitars smörgåstårta med skaldjur. Snabbt och vänligt bemötande via E-post. Smörgåstårtan var fantastiskt god! Alla gäster älskade den. Hade även bokat transport som kom prick på utsatt tid. Även där mycket trevligt bemötande av personen som levererade. Kan VARMT rekommendera!!!!"
Marianne Djudic
5/5

Smörgåstårta stockholm

Kanske är du på jakt efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! Vi på Gelateria Amore vet att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra smörgåstårtor till alla våra kunder.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god. Övriga frågor? Klicka här!

KONTAKTA OSS