Smörgåstårta Stockholm | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta hos oss

Gelateria Amore

SMÖRGÅSTÅRTA & CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

Smörgåstårta Stockholm

Beställa smörgåstårta i Stockholm? Välkommen till Gelateria Amore, vi har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Stockholmsområdet. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt direkt över telefon. Senast klockan 12:00 dagen innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid. Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter och evenemang i Stockholm. Kontakta oss, så hjälper vi dig!

 

Smörgåstårta Stockholm

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Stockholm med leverans redan nästa dag om så önskas. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller fylla i formuläret nedan så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Glöm inte att skriva vilken smörgåstårta du vill beställa och skriv gärna om du vill hämta din smörgåstårta hos oss på Långholmsgatan 5 eller få den levererad till valfri adress i Stockholm.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

unika Smörgåstårtor

Letar du efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! Vi på Gelateria Amore vet att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra produkter till alla våra kunder!

En smörgåstårta passar perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Vart gör ni era smörgåstårtor?

Alla våra smörgåstårtor gör vi själva från vår egen butik i på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Du kan både beställa din smörgåstårta direkt över telefon, mail eller kontaktformuläret nedan eller så kan du komma förbi så hjälper vi dig i butiken!

Hos oss hittar ni även:

Catering i Stockholm

Vegansk Catering Stockholm

Wraps catering Stockholm

Vegansk Gelato Stockholm