Smörgåstårta Hägersten Liljeholmen | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta

Gelateria Amore

Smörgåstårta Hägersten Liljeholmen

Upptäck Hägersten Liljeholmens bästa smörgåstårta

Smörgåstårta Hägersten Liljeholmen

Ska du beställa smörgåstårta i Hägersten Liljeholmen? Välkommen till Gelateria Amore, vi erbjuder catering av smörgåstårtor och levererar direkt hem till dig eller festen i Hägersten Liljeholmen. Smörgåstårtor passa alla tillfällen vilket förmodligen är varför det är en av våra härligt lyxiga nationalrätter och som aldrig går ur tiden eftersom den är ljuvligt god, passar för många personer, vid olika tillfällen och den går att variera i oändlighet. Vi har även gott alternativ och du får gärna komma med förslag om du inte hittar något som passar.

 

Smörgåstårta Hägersten Liljeholmen

 

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att ringa oss på Gelateria Amore, men kolla också bland våra vanliga frågor där svar på en hel del finnes.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

pERFEKT mat TILL FESTEN

Under en längre period så har smörgåstårtan varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och blivit ett populärt alternativ när man ska beställa catering. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Bara din kreativitet sätter gränsen hos oss då ni alltid är välkomna att komma med förslag på hur er smörgåstårta ska tillagas!

Idag är smörgåstårtan är en av de vanligaste (och godaste) rätterna som man kan servera sina gäster på fester, evenemang och andra möten här i landet och vi är ett populärt val när det kommer till leverantör av en smörgåstårta i Hägersten Liljeholmen. Vi har lyckats med hjälp kunnig personal, goda råvaror av hög kvalitet för att bli en riktig favorit i Hägersten Liljeholmen för alla som är sugna på smörgåstårta. Du kan beställa stans bästa smörgåstårta genom att ringa oss, skicka ett mail eller begära en offert om du har tänkt beställa många smörgåstårtor.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. Vi gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Övriga frågor? Klicka här!

VÅRA unika smörgåstårtor

Alla våra smörgåstårtor gör vi själva från vår egen butik i på Långholmsgatan 5. Du kan både beställa din smörgåstårta direkt över telefon, mail eller kontaktformuläret nedan eller så kan du komma förbi så hjälper vi dig i butiken!

Hos oss hittar ni även:

Smörgåstårtor Bromma

Smörgåstårtor Stockholm

Smörgåstårtor Kungsholmen

Smörgåstårtor Södermalm

 

 

Beställ Smörgåstårta Hägersten Liljeholmen
smörgåstårta Hägersten Liljeholmen catering
Call Now Button