Smörgåstårta Kungsholmen | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta

Gelateria Amore

Smörgåstårta Kungsholmen

Upptäck Kungsholmens bästa smörgåstårta

Smörgåstårta Kungsholmen

Ska du beställa smörgåstårta i Kungsholmen? Välkommen till Gelateria Amore, vi erbjuder catering av smörgåstårtor och levererar direkt hem till dig eller festen i Kungsholmen. Våra smarriga smörgåstårtor har serverats vid mängder av tillfällen. De är tillagade på beställning med kärlek och omsorg inför varje tillfälle. Våra smörgåstårtor går utmärkt att anpassa efter storlek, smak och du är alltid välkommen att skräddarsy din egna smörgåstårta hos oss. Nedanstående alternativ är bara några få av våra favoriter vi bakat genom åren. Kontakta oss gärna för att skräddarsydda smörgåstårtor som passar just Er.

 

Smörgåstårta Kungsholmen

 

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att ringa oss på Gelateria Amore, men kolla också bland våra vanliga frågor där svar på en hel del finnes.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

smörgåstårtor TILL FESTEN

Länge har smörgåstårtan varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Smörgåstårtan är en av de vanligaste (och godaste) rätterna som man kan servera sina gäster på fester, evenemang och andra möten här i landet och vi är ett populärt val när det kommer till leverantör av en smörgåstårta i Kungsholmen. Vi har lyckats med hjälp kunnig personal, goda råvaror av hög kvalitet och ett bra pris att bli en riktig favorit i Kungsholmen för alla som är sugna på smörgåstårta. Beställ stans bästa smörgåstårta genom att ringa oss, skicka ett mail eller begära en offert om du har tänkt beställa många smörgåstårtor.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. Alla våra smörgåstårtor tillagas på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Övriga frågor? Klicka här!

Vi tillagar med kärlek

Önskar ni speciella smörgåstårtor? Tveka inte på att kontakta oss. Vi ser till att ordna den perfekta smörgåstårtan för just ert evenemang. Våra smörgåstårtor går att beställa i olika storlekar, smaker och dekorationer. Vad är ett kalas utan smörgåstårta?

Hos oss hittar ni även:

Smörgåstårtor Bromma

Smörgåstårtor Stockholm

Smörgåstårtor Södermalm

 

 

Beställ Smörgåstårta Kungsholmen
smörgåstårta Kungsholmen catering
Call Now Button