Smörgåstårtor Södermalm | Gelateria Amore | Beställ Smörgåstårta

Gelateria Amore

Smörgåstårtor Södermalm

Upptäck Södermalms bästa smörgåstårta

Smörgåstårtor Södermalm

Ska du beställa smörgåstårta i Södermalm? Välkommen till Gelateria Amore, vi erbjuder catering av smörgåstårtor och levererar direkt hem till dig eller festen i Södermalm. Vi säljer ett flertal olika smörgåstårtor som passar en mängd olika tillfällen och evengemang. Varför inte servera en smarrig smörgåstårta vid nästa student, bröllop, fest eller dop. En smörgåstårta kan varieras med flera baser såsom Lax & Räkor, Skinka & Räkor och till det så sätter vi ihop en fantastisk mix med våra egna röror och ingredienser. Dessutom erbjuder vi veganska alternativ!

 

Smörgåstårtor Södermalm

 

BESTÄLLA SMÖRGÅSTÅRTA

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att ringa oss på Gelateria Amore, men kolla också bland våra vanliga frågor där svar på en hel del finnes.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

Leverans 180:- (vardagar 08:00-18:00)

Leverans 250:- (kväll/helg) 

Hämtning 180:- (vardag 08:00-18:00)

Hämtning 250:-  (kväll/helg) 

 

 

pERFEKT mat TILL FESTEN

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Smörgåstårtan är en av de vanligaste (och godaste) rätterna som man kan servera sina gäster på fester, evenemang och andra möten här i landet och vi är ett populärt val när det kommer till leverantör av en smörgåstårta i Södermalm. Vi har lyckats med hjälp kunnig personal, goda råvaror av hög kvalitet och ett bra pris att bli en riktig favorit i Södermalm för alla som är sugna på smörgåstårta. Du kan beställa stans bästa smörgåstårta genom att ringa oss, skicka ett mail eller begära en offert om du har tänkt beställa många smörgåstårtor.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god.

Övriga frågor? Klicka här!

VÅRA SMÖRGÅSTÅRTOR södermalm

Alla våra smörgåstårtor gör vi själva från vår egen butik i på Långholmsgatan 5. Du kan både beställa din smörgåstårta direkt över telefon, mail eller kontaktformuläret nedan eller så kan du komma förbi så hjälper vi dig i butiken!

Hos oss hittar ni även:

Smörgåstårtor Bromma

Smörgåstårtor Stockholm

Smörgåstårtor Kungsholmen

 

 

Beställ Smörgåstårta Södermalm
smörgåstårta Södermalm catering
Call Now Button