SMÖRGÅSTÅRTA sÖDERMALM

Södermalms BÄSTA SMÖRGÅSTÅRTA

Ska du beställa smörgåstårta Södermalm? Välkommen till Gelateria Amore, vi erbjuder catering av smörgåstårtor och levererar direkt hem till dig eller festen i Södermalm. Vi säljer ett flertal olika smörgåstårtor som passar en mängd olika tillfällen och evengemang. Varför inte servera en smarrig smörgåstårta vid nästa student, bröllop, fest eller dop.

En smörgåstårta kan varieras med flera baser såsom Lax & Räkor, Skinka & Räkor och till det så sätter vi ihop en fantastisk mix med våra egna röror och ingredienser. Dessutom erbjuder vi veganska alternativ!

våra smörgåstårtor

(fråga oss om laktosfri och glutenfri)

ITALIENSK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Italiensk röra på färskost, soltorkad tomat, oliver och basilika, salami milano, mozzarella, prosciutto, cocktailtomat, honungsmelon och oliver.

SKALDJURSSMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Skagenröra, kallrökt lax, ägg, majonäs, stenbitsrom, räkor, västgöta kloster ost.

VEGETARISK SMÖRGÅSTÅRTA 8 BITAR / 12 BITAR / landgång

Italiensk röra på färskost, oliver, soltorkad tomat, basilika, brieost, västgöta kloster ost, cocktailtomat, sallad, ärtskott och honungsmelon.

Beställ smörgåstårta

Här hos på Gelateria Amore kan du beställa din smörgåstårta i Södermalm med leverans direkt till festen. Allt du behöver göra är att antingen ringa oss direkt eller maila oss så återkopplar vi till dig om vi har några eventuella frågor om din beställning. Beställ smörgåstårta här!

Varför smörgåstårta?

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är.

hemmagjorda smörgåstårtor

Alla våra smörgåstårtor görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller matlagning.

Spela videoklipp

“Snabb återkoppling, bra service, enkelt med betalning och leverans!”

"Beställde en 12-bitars smörgåstårta med skaldjur. Snabbt och vänligt bemötande via E-post. Smörgåstårtan var fantastiskt god! Alla gäster älskade den. Hade även bokat transport som kom prick på utsatt tid. Även där mycket trevligt bemötande av personen som levererade. Kan VARMT rekommendera!!!!"
Marianne Djudic
5/5

Smörgåstårta Södermalm

Smörgåstårtan har länge varit en lyxig klassiker som har under senaste åren fått ett rejält uppsving och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt smörgåstårta är. Dessutom finns också smörgåstårtor i så många olika varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Bara din kreativitet sätter gränsen. Välkommen med din cateringbeställning till oss!

Kanske är du på jakt efter en smörgåstårta med det där extra? Då är du på rätt ställe! Vi på Gelateria Amore vet att bra och närproducerade råvaror är viktigt för att kunna erbjuda bäst kvalité på våra smörgåstårtor till alla våra kunder.

Dessutom så passar ju smörgåstårta perfekt efter ett möte på företaget, på kontoret eller när man helt enkelt vill servera sina gäster något lite lättare att äta. På Gelateria Amore så gör vi alla våra smörgåstårtor på beställning för att leverera en färsk och unik smörgåstårta varje gång. Hos oss finns det möjlighet att beställa olika sorter av våra smörgåstårtor med både allt från fisk, skaldjur och vegetariskt. Vi ser även till att utsidan dekoreras vackert så att din smörgåstårta är lika vacker som den är god. Övriga frågor? Klicka här!

KONTAKTA OSS

4.8/5 - (77 votes)