Tårta Stockholm

Som en tårta Stockholm ska smaka…

beställ tårta stockholm

Ska du beställa tårta Stockholm? Vår handgjorda tårtor Stockholm är precis vad som behövs för ett lyckat kalas och uppskattas av såväl små som stora gäster. Våra glasstårtor i Stockholm passar lika bra till ett födelsedagskalas, barndop, student, konfirmation eller bröllop och alla tårtor är unika! Beställ direkt på vår WEBBSHOP. (Vi erbjuder avhämtning, hemkörning och utkörning i hela Stockholm) Alla glasstårtor kan hämtas på vårt fik på Långholmsgatan 5, Stockholm.

Hos Gelateria Amore vill vi erbjuda dig det bästa på marknaden, så därför bakas alla tårtor på färska råvaror. Vi lyssnar på DIG och designar din tårta efter din önskemål. Mejla eller ring om du har funderingar, kom ihåg att din tårta är speciell för oss också. Vi har ett brett urval av välsmakande tårtor, frukttårtor, födelsedagstårtor, bröllopstårtor mm.

några av Våra tårtor

Belgisk chokladtårta med stark chokladsmak

Med premium belgisk choklad, chokladkräm och kakao på toppen.

BLÅBÄRSTÅRTA

Med sockerkaksbotten, hallonsylt, blåbär, vispgrädde, vaniljkräm, gelé och chokladkant. 

Vegansk chokladtårta

Saftig chokladtårta gjord på mörk premium belgisk choklad (minst 60%), dekorerad med säsongens frukter.

FRUKTTårta

Med sockerkaksbotten, hallonsylt, vispgrädde, vaniljkräm, blandat säsong frukt, gelé och mandelspån

Schwarzwald tårta

Choklad- och marängbotten med vår egen äkta vaniljkräm, grädde, chokladbitar och Amarena (svartakörsbär, bigarrå)

BESTÄLL tårta stockholm

Vi på Gelaterian har under årens lopp skapat tårtor som har förgyllt många fester runtomkring i Stockholm. Våra mest populära tårta är våra gelato-tårtor som är helt unika och tillverkas av de bästa råvaror som vi hittar på marknaden.

För det mesta tillverkas gelato med mjölk som bas, men vi erbjuder er även möjligheten att få en vegan gelato med frukt eller vatten som bas istället. Tänk bara på att det inte går att ställa fram en gelato-tårta till åskådning, utan den måste förvaras i kyl och ställas fram 10 – 15 minuter innan servering.

Självklart är alla bröllopstårtor specialdesignade just för er och vi ser fram emot att träffa er hos oss för att tillsammans förgylla er fest, student eller bröllop med en tårta från oss på Gelaterian.

(PS, du hittar svaren på de vanligaste frågorna här).

Mail

info@gamore.se

Adress

Långholmsgatan 5

Telefon

070 796 16 66

ITALIENSK TRADITION

Alla våra delikatesser görs från grunden i vår butik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Gelateria Amore är ett litet, familjedrivet företag. Ägarna Dragana och Miroslav är passionerade, kunniga och entusiastiska när det gäller desserter, glass och catering. Hos oss får du uppleva hur äkta kärlek smakar!

våra tårtor stockholm

Hos oss går det bara att komma med egna förslag och ideer på hur din tårta ska se ut och smaka – det är ju trots allt ni som ska njuta av den. Om du exempelvis vill ha en viss tårta med olika färger, storlek och smak så hjälper vi dig välja rätt. Det är bara att välja och vraka från alla olika tårtor skriv gärna ner ert önskemål i ett mail eller ring oss och berätta hur du vill ha din tårta. Du kan även skicka en bild som du har eller ser här på hemsidan. Läs våra recensioner här!

Vi gör våra tårtor, gelato och unika desserter på beställning med stor passion, våra desserter görs med kärlek, spännande och nytänkande och det är bara den bästa kvalitén, underbar dekoration och ekologiska råvaror utan konserveringsmedel. Vårt mål är att ni ska vara så pass nöjda med er bröllopstårta att ni med glädje handlar av oss igen. Alla våra bakelser och glasstårtor är handgjorda från grunden och ätbara om inte annat anges.

Tårta stockholm city

4.9/5 - (75 votes)