Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ställa angående deras beställning av catering från oss på Gelateria Amore. Om du vill beställa vår catering eller om du har ytterligare frågor så är det bara att slå oss gärna en signal på 070-796 16 66 eller kontakta oss via info@gamore.se

snabb kontakt

Leverans

Måndag – Fredag 11:00 – 18:00

Just nu är servering/kaffe öppet måndag-fredag 11:00-18:00, lördag 12:00-18:00. söndag är STÄNGT. Vår catering levererar mat varje dag. 

Samtliga priser på webbshopen är inklusive moms på 12%.

Minimiantalet för en beställning är för tio personer. Vi gör dock undantag så kontakta oss gärna för att kika om vi har möjlighet.

Vi behöver din beställning senast tre arbetsdagar före leverans – men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du är ute i sista minuten.

Vi rekommenderar att maten levereras 30-45 minuter innan ni ska äta, för att du (eller vi) ska hinna duka upp och förbereda. Säg till om du vill ha det på annat sätt när du beställer.


Om du föredrar att köra själv är du förstås välkommen att hämta beställningen direkt från oss på Gelateria Amore på Långholmsgatan 5, under öppettid ( Hornstull ) 117 33 Stockholm

Betalning sker (med ök) faktura på 10 dagar netto (företag). Ni som beställer som privatpersoner kan betala i butiken (kort eller kontant), förskottsfaktura eller du kan handla säkert med garanti i vår web shop.

Har du några övriga frågor så är det bara att kontakta oss under arbetstid. Telefon 070 796 16 66 & E-post info@gamore.se