Äkta Vegansk Gelato i Stockholm | Välkommen till Gelateria Amore

Gelateria Amore

CAFÉ & CATERING

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA GELATO

VEGANsk GLASS STOCKHOLM

Välkommen till Gelateria Amore! Vi är en liten cateringfirma och fik med flera års erfarenhet av att leverera högklassig och smarrig catering. Vi kan leverera och servera vår gelato på både små och stora tillställningar.

Vanligtvis tillverkas vegansk gelato med kokosmjölk eller mjölk producerad av nötter som bas, men hos oss är vegansk gelato en sorbet som är tillverkad med vatten och frukter som bas, då det finns många som är allergiska mot nötter. Undantaget är vår mycket omtyckta och populär veganska choklad gelato är gjort på premium råchokladbas. Förutom detta är tillverkningssättet detsamma när vi gör vår gelato. Hos oss på Gelateria på Långholmsgatan 5 i Stockholm kan du vara säker på att all vår gelato i Stockholm är tillverkad med äkta kärlek och med de bästa råvarorna som marknaden erbjuder.

 

VEGANSK GELATO stockholm

Självklart är även alla smakämnena och de andra råvarorna som vi använder till denna gelato 100 % veganska. Om ni är intresserade av vilka smaker vi erbjuder just nu, så föreslår vi att ni ringer oss. Du är alltid välkommen in att testa vår veganska gelato i Stockholm i vårt cafe på Långholmsgatan 5. Klicka här för att få vägbeskrivning.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp.

HITTA OSS
Vegansk glass Stockholm

 

Glassprovning Stockholm

Glassprovning Stockholm

Vi har glassprovning på måndagar 12:00 och på lördagar 11:00 och 15:00. Kontakta oss för bokning Provning på vårt cafe/glass- chokladfabrik med en timmes upplevelse. Ni kommer att vara få vara med och se hur man gör vår hemgjorda glass / gelato och njuta av alla våra smarriga smaker med avslutningsvis en överrasknings upplevelse. Vår gelato innehåller svenska ekologiska mejeriprodukter och de finaste råvarorna som ekologisk honung, färska och torkade frukter och bär samt reducerad mängd socker och fett för en nyttigare gelato utan att kompromissa med smaken. Välkommen att boka en glassprovning hos oss!

Glassprovning – 357:- (Max 12 personer)

 

 

HUR TILLVERKAS ER GELATO I STOCKHOLM?

Gelato har en bas på mjölk, socker och smakämnen och till skillnad från vanlig glass använder vi inte grädde eller ägg för att tillverka våra produkter. Även mjölken som vi använder har endast en fettmängd på mellan 4 och 8 %, vilket gör att den härliga krämigheten måste komma från ett annat håll. Äkta gelato, precis sådan som vi tillverkar, består av ganska stora mängder socker av många olika sorter och av mycket bra kvalitet.

Det är just sockret som är den bidragande faktorn till dess krämighet. Gelato är en väldigt kompakt glassform som innehåller betydligt mindre insprutad luft än traditionell glass. Vanlig glass har ungefär 50 % insprutad luft, medan den gelato som vi tillverkar endast har runt 25 %. För att få den optimala smakupplevelsen rekommenderar vi att servera gelato vid -10 till -5 grader. Vid denna temperatur kommer smakerna fram betydligt bättre, vilket den lägre fetthalten bidrar starkt till. Välkommen in för en glassprovning eller kom förbi och testa vår Gelato!

HITTA OSS
Vegansk Gelato

 

BOKA GLASSPROVNING STOCKHOLM!

FÖR ATT BESTÄLLA

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er beställning minst en (1) dag innan ni vill göra vår glassprovning. Detta är för att vi endast kan ta emot 12 personer per glassprovning. Speciellt under sommaren då många vill testa vår smarriga gelato.

Använd några av dessa kontaktmöjligheter:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66