Äkta Vegansk Gelato i Stockholm | Välkommen till Gelateria Amore

Gelateria Amore

VEGANSK GLASS STOCKHOLM

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA GELATO

naturlig vegansk GLASS

Välkommen till Gelateria Amore! Vi är en liten glassbar och fik med flera års erfarenhet av att leverera färsk & naturlig Gelato. All vår glass tillverkas av naturliga och lokala råvaror för att garantera kunden en äkta, traditionsenligt tillverkad smakexplosion, perfekt för glassälskaren.

Vanligtvis tillverkas vegansk gelato med kokosmjölk eller mjölk producerad av nötter som bas, men hos oss är vegansk gelato en sorbet som är tillverkad med vatten och frukter som bas, då det finns många som är allergiska mot nötter. Undantaget är vår mycket omtyckta och populär veganska choklad gelato är gjort på premium råchokladbas. Förutom detta är tillverkningssättet detsamma när vi gör vår gelato. Hos oss på Gelateria på Långholmsgatan 5 i Stockholm kan du vara säker på att all vår gelato i Stockholm är tillverkad med äkta kärlek och med de bästa råvarorna som marknaden erbjuder.

VEGANSK GELATO stockholm

Självklart är även alla smakämnena och de andra råvarorna som vi använder till denna gelato 100 % veganska. Om ni är intresserade av vilka smaker vi erbjuder just nu, så föreslår vi att ni ringer oss. Du är alltid välkommen in att testa vår veganska gelato i Stockholm i vårt cafe på Långholmsgatan 5. Klicka här för att få vägbeskrivning.

Att vi är stolta över vad vi gör på Gelateria Amore är ingenting som vi sticker under stolen med och vi är otroligt glada över alla de rekommendationer och nöjda kunder som vi har haft under årens lopp.

HITTA OSS

Vegansk glass Stockholm

Vegansk Gelato Stockholm

Glassprovning Stockholm

Sugen på att testa flera olika smaker under ett och samma besök? Då har vi ett förslag du inte kan motstå! Hos oss kan du nämligen komma förbi på en upplevelse du sent kommer glömma, en timmas glassprovning! Under vår glassprovning får du möjligheten njuta av flera av våra smarriga smaker och varianter. Dessutom passar det såklart även du som äter veganskt eller är laktosintolerant. Välkommen på en glassprovning hos oss!

BOKA GLASSPROVNING

HUR TILLVERKAS ER GELATO I STOCKHOLM?

Gelato har en bas på mjölk, socker och smakämnen och till skillnad från vanlig glass använder vi inte ägg för att tillverka våra produkter. Även mjölken som vi använder har endast en fettmängd på 3,5 %, vilket gör att den härliga krämigheten måste komma från ett annat håll. Äkta gelato, precis sådan som vi tillverkar, består av inte så stora mängder socker, vi använder några olika sorter av socker och av mycket bra kvalitet.

Det är just sockret som är den bidragande faktorn till dess krämighet. Gelato är en väldigt kompakt glassform som innehåller betydligt mindre insprutad luft än traditionell glass. Vanlig glass har ungefär 50 % insprutad luft, medan den gelato som vi tillverkar endast har runt 10 %. För att få den optimala smakupplevelsen rekommenderar vi att servera gelato vid -14 grader. Vid denna temperatur kommer smakerna fram betydligt bättre, vilket den lägre fetthalten bidrar starkt till. Välkommen in för en glassprovning eller kom förbi och testa vår Gelato!

HITTA OSS

Vegansk Gelato Stockholm