Vegansk catering Stockholm | Gelateria Amore | Naturliga råvaror

Gelateria Amore

VEGANSKA WRAPS STOCKHOLM

UPPTÄCK STOCKHOLMS BÄSTA CATERING

VÅRA VEGANO WRAPS

Välkommen till Gelateria Amore! Vi levererar vegansk catering i Stockholm och erbjuder många olika veganska alternativ på vår wraps meny. Om ni inte hittar något som faller er i smaken så kan du alltid kontakta oss så skräddarsyr vi er efter era behov.

Det hade inte varit rättvist om vi inte kunde erbjuda våra delikata produkter för personer som är veganer eller vegetarianer. Därför vill vi ge er möjligheten att njuta av vår kreativitet när ni vill och i vilket sammanhang som passar er. När du beställer vår veganska catering i Stockholm så kan du välja mellan våra olika smarriga wraps eller varför inte en vegansk smörgåstårta och få dem levererade direkt till kontoret eller festen. Hos oss hittar du något för alla smaker och tillfällen. Välj mellan våra matiga wraps eller varför inte testa vår läckra veganska gelato. Önskar du vegetarisk catering i Stockholm med endast vegetabiliska produkter är det bara att ange detta vid beställning eller så kan du alltid kontakta oss direkt!

*SAMTLIGA PRISER ÄR EXKLUSIVE MOMS

FÖR ATT BESTÄLLA

Det är viktigt att ni kontaktar oss och gör er beställning minst två (2) dagar innan ni behöver er beställning. Detta är för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillaga det som ni efterfrågar. Speciellt då många av de produkter som vi använder oss av är ren färskvara, vilka vi inte har i lager.

Du kan kontakta oss här:

  1. Fyll i formuläret
  2. Mejla: info@gamore.se
  3. Ring: 070 796 16 66

 

VÅRA OLIKA WRAPS

Vi har flera olika sorters wraps att välja mellan med olika smaker och ingredienser men självklart kan du som kund alltid komma med egna förslag om ingen av våra wraps skulle falla er i smaken. Alla våra wraps i Stockholm är som en hel lunch och gör de flesta helt mätta. Det går även bra att beställa mindre wraps och kanske komplettera en efterrätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi ett bra alternativ till just er.

Alla våra wraps är alltid gjorda från grunden och vi försöker att alltid använda närproducerade och ekologiska ingredienser för att kunna erbjuda våra kunder helt underbar mat till festen, kontoret eller AWn. Hör av dig till oss så ordnar vi din nästa catering.

BOKA CATERING NU

Veganska wraps stockholm

 

Catering i Stockholm

Bäst catering i stockholm

Du visste väl att vi på Gelateria Amore erbjuder vi mer än bara wraps? Vi är även kända för vår hemmagjorda Gelato som vi serverar på vårt fik på Långholmsgatan 5 i Stockholm. Här hittar du enligt våra kunder den bästa och mest autentiska gelaton i stan.

Hos oss har något för alla, oavsett om du är vegan, vegetarian eller laktosintolerant så finns det något för dig. Med vårt breda utbud av Gelato i olika smaker, utsökta praliner och smarriga desserter och framförallt stans bästa service så är vi säkra på att du kommer trivas hos oss.

HITTA OSS